Jumat, Juni 23, 2006

Semut, dia dan susu

Udara yang nyaman..

Air yang bersih..

Lembu-lembu yang minum air yang bersih dapat menghasilkan susu yang baik..

"Ah, adik bukan anak mak sebab adik minum susu lembu!" mak dia.

Sambil menyedut udara yang nyaman serta meminum air yang bersih supaya dapat menghasilkan susu yang baik.

*Psst, semalam semut beli susu untuk muscle builder

15 Comments:

At 8:10 AM, Blogger Pegawai Khalwat said...

Bak kata pepatah,

'Lembu punya susu, bapak dapat nama'

Yelah... semuanya berbinkan bapak.

 
At 8:25 AM, Blogger semut said...

haha.betul tuh encik.haha

 
At 9:20 AM, Blogger Ayu said...

ade eh susu utk muscle builder ingatkan susu utk tulang :)

 
At 10:17 AM, Blogger Bukunota said...

ooo muscle cow builder!

 
At 10:51 AM, Blogger Orochi said...

susu awal lembu fernleaf.. baik untuk kesihatan.. hahaha...

 
At 12:55 PM, Blogger zwitterion said...

first time komen here,
minum susu? penuh berkrim disukai ramai..aku minum susu anlene

 
At 9:07 AM, Blogger Aku Bukan Bidadari said...

semut.. bebaik minum susu tu..nanti badan terlebih naik.. yg len "ter" kecik.. kena maintain sama rata tau..jgn makan susu tu tapi tak wat exercise..

:D

 
At 10:24 AM, Anonymous gitartong said...

anda memang patut minum susu!

 
At 12:16 PM, Blogger kasutVINCCI said...

wah...semut bina badan eh?

 
At 2:13 PM, Blogger blackpurple said...

Ke kau beli Weight Gain ke...? :D

 
At 7:04 PM, Blogger sinaganaga said...

ha ha

 
At 12:57 PM, Blogger ontahsapo said...

susu boleh membina otot jugak..?

 
At 11:58 AM, Blogger cuaca said...

ah! tak suka lah susu.

 
At 1:37 PM, Blogger Sleepless in Gelugoq said...

semut, binalah badan, tapi pinggang kena maintain ramping ok. ;)

 
At 7:50 PM, Blogger semut said...

ayu,
ada.memang ada.dan saya pun baru tau.hehe

bukunota,
cow??hehe.the tough cow.

orochi,
kau minum juga susu awal itu?

zwitt,
kamu orang berumur ya?

abb,
takpe.kecik tapi power.ops!hehe

cikgu artis,
ya,untuk menjadi seperti kamu juga.hehe

kak kasut,
ya.ya.baru beli alat senaman.

jowo,
aku tak percayakan weight gain tuh.macam tak jadik jer.hehe

bro,
he he

sapo,
susu itu cuma pemangkin sahaja. kita yang mesti membinanya sendiri.

cuaca,
kau tipu, kecik-kecik dulu kau juga minum susu juga kan?hehe

sleepless,
ya.ya. ada juga susu untuk pinggang..lihat pinggangku, ramping kan??

 

Posting Komentar

<< Home