Kamis, Mei 25, 2006

Semut, dia dan kumpulan

Diwaktu malam. Sedang Tok Imam dan para makmumnya mengerjakan solat Isya' secara berjemaah.

Sekumpulan motor. Juga orang-orangnya. Disalah satu meja di taman itu. Orang-orang yang menunggang motor itu melepak.

"Ceh, macam perjumpaan ahli kongsi gelap pulak. Dah la melepak dalam gelap, pakai pulak baju gelap-gelap," semut.

Mungkin mereka tengah merancang hendak sembahyang Isya' berjemaah di mana-mana. Kot.

13 Comments:

At 8:18 AM, Blogger semut said...

Aku dah malas nak taip panjang-panjang.sebab.aku tau tak ramai orang suka baca cerita panjang.panjang.

p/s. aku juga tak suka baca cerita orang yang panjang lebar.sekian

 
At 8:36 AM, Blogger cuaca said...

hehehe....samalah kita semut....

dok melepak dalam gelap dan pakai baju gelap tu tuh nk buat apa?
mungkin ada rancangan?

 
At 9:01 AM, Blogger semut said...

ntah.ada kot.hehe.snooker?merempit?

tak.tak.

semayang isya' berjemaah.

amin

 
At 11:02 AM, Anonymous gitartong said...

mungkin merancang untuk meompak tuan kedai juga.

ps: anda pun sedang dalam usaha tulis pendek dan puas macam naga? entry yang panjang2 saya baca komen untuk tahu cerita yang ditulis penulisnya. dan terus mengomen.

 
At 11:03 AM, Anonymous gitartong said...

ralat:
meompak-merompak

 
At 12:58 PM, Anonymous ron97 said...

apa kata hang ubah bakcground hang pada putih?
hehehe

 
At 2:23 PM, Blogger Orochi said...

mungkin mereka musafir.. boleh qasar dan jamak jer..

 
At 4:01 PM, Blogger PB said...

they all tu dok fikir, masjid mana yg mereka nak pergi...

 
At 4:14 PM, Blogger Pegawai Khalwat said...

Depa tu penunggu.

 
At 6:39 PM, Blogger bunga rampai said...

Salam,
Pertama bertandang ke sini. Silatulrahim di alam maya.

Semut besar atau semut kecik? :)

Semut no. 1 atau no. 2 ;)

Jangan ambik hati ya... gurau..

Salam ukhuwah.

 
At 7:24 PM, Blogger semut said...

cikgu artis,
tak.tak.bukan merompak.merampok.hehe

ya.ya.'pendek' dan puas.huahuahua.

ron yang tanpa plumbum,
putih?nanti,aku tengah carik skin yang ada rumah-rumah macam semut tuh.haha.

orochimaru,pb,
ya.ya.mungkin.

pk,
ha.ha.penunggu pon dah edvan tunggang motor ye tak?haha

bunga rampai,
selamat datang ke negara semut.jemput.jemput makan jemput.jemput tuh.jemput..

 
At 10:57 AM, Blogger ontahsapo said...

kena ada sorang yg baju putih..?

 
At 1:35 PM, Blogger semut said...

perlu ker baju putih tuh ontahsapo?

 

Posting Komentar

<< Home