Rabu, Januari 31, 2007

Nasib

Dua hari aku jaga orang sakit.Dua hari jugak aku gi balik kerja macam orang gila bawak motor.

Juga dua hari aku terlepas dari nahas dilanggar kereta yang memintas tak tengok side mirror.

Dan orang-orang itu aku panggil 'buta kayu','buta perut', dan juga 'babi buta'.

19 Comments:

At 6:42 AM, Anonymous pa'chik said...

wei... jangan sampai kau dah tak mampu panggel mereka tu 'buta kayu','buta perut', dan juga 'babi buta' dah la.


err.. cina buta tak de?

 
At 8:34 AM, Blogger zwitterion said...

oo..sabaq no..:).Depa tu nak test kecekapan en semut sebenarnya..

 
At 12:17 PM, Blogger mamabear said...

dah slamat tu jgn lupa padaNYA...syukurla..mujo x jd pape..

 
At 10:17 AM, Blogger Orochi said...

sian.. buta-buta kena kena panggil cam gitu.. haha...

sabaq la yerk..

 
At 5:20 PM, Blogger kemat said...

hati2 merempit dude

 
At 3:21 PM, Blogger blackpurple said...

Laaa..kau tak tau lagi ke semut, side mirror itu kan aksesori cuma...!

 
At 12:00 AM, Blogger Sayuti said...

beringat2 sebelum kena. syukur tak kena lagi.

 
At 7:24 PM, Blogger Pegawai Khalwat said...

Buta perut?

Aku setuju!

Buta kayu lak?

 
At 8:59 AM, Blogger cuaca said...

kalau BUTA TULI?

 
At 4:16 PM, Blogger nUr@dDeEn said...

diorang jerit kat ko ke buta ..eh silap ayat lak. sekali lagi.. diorang jerit buta ke kat ko..?
Biarlah apapun buta, jgn buta agama dah ler ek. anyway, kerempitan itu boleh membawa kamu ke lubang yang sempit.

 
At 4:46 PM, Blogger sinaganaga said...

ada tak diorang panggil kau 'kudis buta' ke? ha ha

 
At 3:56 PM, Blogger Pa'chik said...

wei.. kamu ni, ada lagi ke tak ni?

 
At 8:24 PM, Blogger Nizam Rusli said...

orang kata, hari ketiga je, JALAN.. kau patut jaga2

 
At 9:25 PM, Blogger Pa'chik said...

kau lama tak hapdet ni... apasal?
buat risau aku la...

 
At 2:09 PM, Blogger nUr@dDeEn said...

a ah ler. mano ko poie encik sesemut? pok'chik tu dah risau bebenor tuh. Moga selamat hendaknya, amin!

 
At 11:49 PM, Anonymous pakteh said...

He he he... Kita juga kena hati-hati. Mungkin org itu tengah berangan...

 
At 9:26 AM, Blogger zwitterion said...

cikgu semut yg "macho" pi mana ni?..hehe

 
At 5:58 PM, Blogger Azhar Ahmad said...

Buta hati tak dak?

 
At 7:58 AM, Blogger zlaa said...

Baru jumpa blog ni. Seronok juga baca. Tangan yang menulis tu boleg tahan laser....., Jangan marah..
http://www.zlaa.blogspot.com

 

Posting Komentar

<< Home