Sabtu, September 09, 2006

Semut, dia dan belachan

Pagi tu. Perempuan bertocang satu. Memakai baju ketat saiz xs warna merah. Menonjolkan segala-galanya. Seluar trek hitam jalur putih di tepi. Pakaian rutin pemudi waktu pagi barangkali.

Ke hujung bahagian sayur, "kak, belacan macam mana?"

Ha???

14 Comments:

At 10:56 AM, Blogger 13may said...

"Ooo...belacan mcm ni adik oii..."(Sambil menunjukkan tapak kasut aku...) hehehe...

 
At 1:42 PM, Blogger semut said...

haha.aku kata kat dia"dek,belacan tuh macam lobak merah. Then dia pon pegi kat area lobak merah"

ha???!!!

 
At 2:26 PM, Blogger zwitterion said...

kesian tul awek tu..belacan? ape tu?..hehe

 
At 1:31 PM, Blogger zizie ali said...

sepatutnya dia bertanya: "kak, bolehkah jelaskan kepada saya bagaimana bentuk fizikal belacan?"

 
At 2:02 PM, Blogger blackpurple said...

Belacan sekarang ada yang leper..ada yang bujur...ada yang lonjong...


Hahaha

 
At 4:07 PM, Blogger Ayu said...

aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. ade jugak ek :(

 
At 9:15 PM, Blogger semut said...

zwit,
awek tu psiko kot.

zizie,
ya.ya.dia memang patut tanya macam tuh.

jowo,
memang macam tuh.yang bakar pon ada.

ayu,
ada.

 
At 11:55 AM, Blogger MaNiQ KaYaNgaN said...

uiii... belacan tak kenal..?? budu lagi tak kenal gamaknya.. muhahaha..

 
At 3:49 PM, Blogger Mr. FAIZUL BIN KAMARUDDIN said...

?

 
At 10:17 AM, Anonymous gitartong said...

budak darjah tiga eh? ada maaf la..

 
At 12:15 PM, Anonymous ron97 said...

jgn dia dapat gula melaka dahlah.

tapi bagus budak tu, bertanya jika tak tahu. tp napa dia tak tanya mak dia dulu ekk?

 
At 12:36 PM, Blogger semut said...

maniq,
budu?tempoyak?cencalok?tah.semua kot dia tak kenal..

encik faizul,
!&*#$@~_+=-/><,.

cikgu bapa,
tak.belia remaja yang benci dadah tu.

ron,
maybe mak dia kata belacan tuh bau busuk jer.tuh yang dia pegi ke kawasan sayur yang dah agak-agak busuk tuh.hihihi.

 
At 2:11 PM, Blogger Pegawai Khalwat said...

Aku nak berkenalan la dengan perempuan bertocang satu memakai baju ketat saiz XS warna merah menonjolkan segala-galanya seluar trek putih di tepi tu.

Psss... tak perlu ajar dia kenal rupa belacan. Ajar dia kenal bau belacan.

 
At 8:50 PM, Blogger semut said...

pk,
nanti kalau aku jumpa beliau,aku akan bagi no tepon ko

 

Posting Komentar

<< Home