Senin, Januari 26, 2009

Kertas konsep

Kalau kau nak buat satu-satu projek. kau kena kemukakan kertas konsep. baru nampak kau buat kerja. Coach Zul kata.

Ooo.

Nak buat projek tu pun kena buat kertas konsep juga? Aku.

Ceh! yang tu balun jer. Tunggu approval lambat. Coach Zam.

Ooo.

5 Comments:

At 2:42 PM, Blogger Tedung Selar said...

Kertas Konsep.... biasa le tu.Korang buat je. jangan byk cakap.kalu nak sukses ikut je boss hang.Kalu dia suruh buat sesuatu benda , jangan kata tak boleh.Yang penting buat dulu.Keje kita nak enjoy and funnnnnnn.Kalu ada masalah pi jupa kaunselor yang best kat sekolah hang tu.dia pasti okkkkkk punyer.Ok .wa cau dulu.cau cin cauuuuu

 
At 1:26 AM, Blogger umar_skyscooter said...

Aslkm,hai,nice blog walking,erm nak jmpt tuan rumah ke kenduri blog saye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkan blog ni yer,ok bye

 
At 7:53 PM, Blogger bigheart4bigboy said...

tumpang lalu...... hihihihihihi....

 
At 5:28 AM, Blogger lanterajiwa said...

salam... tuan tulis... tumpang promote tee-shirt ya... =)

T-Shirt Kenangan PERISTIWA PERDANA BULAN MAC

(1) T-SHIRT ANTI PPSMI ( RM30 termasuk biaya pos )

(2) T-SHIRT JANGAN BUNUH BAHASA IBUNDA ( RM25 termasuk biaya pos )

(3) T-SHIRT SIDANG TERGEMPAR DUN PERAK ( RM25 termasuk biaya pos )

(4) T-SHIRT KERANDA 152 ( RM25 termasuk biaya pos )

http://lantera-jiwa.blogspot.com/2009/03/t-shirt-kenangan-peristiwa-perdana.html

 
At 7:17 PM, Blogger Pegawai Khalwat said...

Tapi nak buat projek kena la minta izin dulu.

 

Posting Komentar

<< Home